Magic Bites
Bowling
Grand Café
Kids
Werken bij
Contact
Reserveer
Logo Merlijn

Magic Bites

Magic bites bij Bowling & Bistro Merlijn in Oosterhout

Magic Bites menu

€39,50 / €42,50 p.p.

Geen keuze kunnen maken in wat u wilt eten? Geen probleem! Of het nu klassieke gerechtjes, streetfood bites, vegetarische gerechtjes of dessertjes zijn, Merlijn biedt een ruimschootse keuze uit maar liefst 85 verschillende gerechtjes!

Combineer in verschillende rondes voor-, hoofd- en nagerechtjes. Door de ruime keuze is ervoor ieder wat wils. Het menu is te reserveren voor een vaste prijs: €39,50 op dinsdag, woensdag en donderdag, op vrijdag, zaterdag en zondag €42,50.

Reserveer
Magic bites bij Bowling & Bistro Merlijn in Oosterhout
Magic Bites gerechtjes bij Merlijn in Oosterhout

Early bird

€35,00 / €37,50 p.p.

Komt u op tijd en vertrekt u op tijd? Voor onze vroege vogels hanteren we een early birdtarief. Het diner duurt dan maximaal 2.5 uur en is te boeken op dinsdag t/m zaterdag tot 20.00 uur. Op zondag kunt u het diner boeken tot 19.00 uur.

Het early Bird tarief bedraagt op dinsdag t/m donderdag €35,00. Op vrijdag t/m zondag bieden we het early bird tarief aan voor €37,50. In het tijdsbestek van 2,5 uur zijn 5 a 6 rondes haalbaar. Wilt u graag meer rondes eten, raden wij u aan om voor de reguliere Magic Bites te reserveren.

Kids

Ook aan de kinderen wordt gedacht. Kinderen tot 2 eten gewoon gratis! Van 2 t/m 6 jaar hanteren we een tarief van €14,50 van 7 t/m 10 jaar hanteren we een tarief van € 21,50. Dit wanneer er uitsluitend van de kinderkaart wordt gegeten.

Combikorting

Op zoek naar een avondvullend programma? Boek een bowlingbaan bij en ontvang een korting van €3.00 per baan.

Magic Bites + Bowlen

Drankarrangement

Bent u met een grote groep en wilt u zich geen zorgen maken over hoeveel er gedronken wordt? Dan is ons drankarrangement wat voor u!

Voor € 32,50 per persoon kan er 4 uur lang onbeperkt worden genoten van Hertog Jan pils, huiswijnen, frisdranken, koffie/thee en binnenlands gedistilleerd. Voor buitenlands gedistilleerd, speciaal bieren en wijnen van de wijnkaart wordt extra in rekening gebracht

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen.

Magic bites bij Bowling & Bistro Merlijn in Oosterhout
Magic bites bij Bowling & Bistro Merlijn in Oosterhout
Gerechtjes Merlijn
Interieur Merlijn
Gerechtjes Merlijn
Tafelsetting Bowling & Bistro Merlijn
Interieur bistro MerlijnMagic Bites gerechtjes bij Merlijn in Oosterhout
icoon pijl
icoon pijl
Tuin tafels Merlijn

Geniet van onze magische binnentuin

Lente / zomer

In de lente- en zomermaanden nodigen wij u uit om te komen genieten in onze sfeervolle binnentuin omgeven door bloem en groen.

Meer mogelijkheden?

Merlijn op maat

Staat uw wens niet exact op onze website? U kunt altijd contact met ons opnemen om de eventuele mogelijkheden te bespreken. Locatiebezoek is op afspraak ook mogelijk.

Merlijn op maat is mogelijk vanaf 25 tot 150 personen
corne@merlijn.com