Kids & Teens

Daag je vriendjes uit tijdens het discobowlen! Bowlen op lekkere muziek en een flitsende lichtshow. Leef je daarna uit in Coolplay, de game hal van Merlijn speciaal voor kinderen. Ga de strijd aan met elkaar met de leukste games. De beste herinneringen maak je bij Merlijn!

Reserveren
Bowlen met
de klas

Bowlen met de klas voor € 10,50 per persoon.

Tijd voor een klassenuitje? Of hebben jullie een middagje vrij dat jullie met elkaar willen doorbrengen? Kom dan bowlen bij Bowling & Bistro Merlijn. Ga de strijd aan tegen elkaar! Het arrangement bestaat uit een uurtje bowlen, een consumptie (fris naar keuze) en frietjes met een lekkere snack. Dit arrangement is uit te breiden met onze gamehal Coolplay voor €5,- extra. Hier worden actieve spellen gespeeld zoals: dansen, airhockey, basketballen en racen etc. Hier kan 2 uur onbeperkt gespeeld worden.

Deze uitbreiding is alleen op woensdag en vrijdagavond te reserveren: 18-19uur bowlen 19-21uur Coolplay.

Compleet verzorgd
Kinderfeestje

Compleet verzorgd kinderfeestje voor €13,50 per kind.

Wat kunt u verwachten? Een uurtje disco bowlen gecombineerd met anderhalf uur gamen in Coolplay. Coolplay is een gamehal speciaal ingericht voor kinderen waar ze actieve spellen kunnen spelen en de strijd kunnen aangaan met elkaar. Denk hierbij aan: dansen, airhockey, basketballen, racen etc. In Coolplay komen de kinderen niets te kort, frietjes met een lekkere snack, ranja, cadeau voor de jarige en een klein grabbelcadeautje voor elk kind en natuurlijk wat lekkers om mee naar huis te nemen. Een uniek kinderfeestje dus dat ook leuk is voor tieners!

Te reserveren op woensdag en zaterdag op de volgende tijden: 12.30 uur tot 15.00 uur, 13.00 uur tot 15.30 uur, 15.30 uur tot 18.00 uur en 16.00 uur tot 18.30 uur. En op vrijdag van 15.30 uur tot 18.00 en van 16.00 uur tot 18.30 uur.

Compleet verzorgd
Kinderfeestje

Wat staat je te wachten?