Magic Bites
Bowling
Grand Café
Kids
Werken bij
Contact
Reserveer
Logo Merlijn

Grand Café

Merlijn Grand Café

Het Grand Café van Merlijn

Blij dat het weekend is? Geniet van een borrel in ons sfeervolle Grand Café. Proef een van onze signature cocktails aan de bar of kies een speciaalbiertje uit van de tap.

Gezellig met vrienden en vriendinnen onder het genot van een drankje en hapje het weekend vieren doe je natuurlijk in het grand café van Merlijn. Zin in wat actie? Ga dan onderling de strijd aan en boek een interactieve bowlingbaan bij Merlijn.

Tafel met mensen in Grand Café Merlijn
Vrouwen met drankje in grand café Merlijn

Cocktails

Al onze cocktails worden met passie bereid. Of het de Pornstar Martini, Sex on the beach, Mojito of Blue Lagoon is, onze barmannen verzorgen dit tot in de puntjes. Bestel je favoriete cocktail en geniet van het moment. Wat is jouw favoriete cocktail? of heb jij al onze Merlijns special al geprobeerd?

Speciaalbieren

Merlijn biedt een groot scala aan speciaalbieren. Laat je verrassen door onze wisseltap en onze speciaalbier koeling. Ook het aanbod van low and no alcohol is zeer ruim. Check ons op untappd of neem eens een kijkje in onze speciaalbier koeling!

Bowling + food arrangement

€ 14,95 - €24,50 p.p.

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een compleet verzorgde middag of avond? Ook daar heeft Merlijn over nagedacht. Heerlijk met uw gezelschap ongedwongen genieten in het grand café onder het genot van een borrel en bites.

Bekijk arrangementen
Deze arrangementen zijn niet online te reserveren. Minimaal 15 personen. Vanaf 17:00 uur. Neem contact op via info@merlijn.com
Vrouw gooit bowlingbal
Tafel met jeugd in grand café
Nacho's gerecht Merlijn
Overzicht grand café Merlijn
Medewerker MerlijnMedewerkers Merlijn
icoon pijl
icoon pijl