Bistro
Bowling
Grand Café
Contact
Reserveer
Logo Beeldmerk Merlijn
Overzicht brasserie Merlijn

Brasserie

Geniet tijdelijk van de Magic Bites Lunch!

In onze volledig nieuwe brasserie kan je terecht voor een luxe lunch, High Tea of High Wine. In de avond serveren wij ook hier het magic bites menu.

Tafelsetting Brasserie Merlijn

High Tea

Bent u op uw gelukkigst met een tafel (over)vol zoete en hartige hapjes? Reserveer dan een tafel in onze (volledig nieuwe) brasserie om u (en uw vrienden en familie) helemaal in de watten te laten leggen. Houd het bij thee of breidt uw high tea uit met een glas bubbels ernaast. Tijdens de High Tea serveren wij twee rondes; hartig en zoet. Van klassieke scones,  sandwiches en taartjes  met een moderne draai. Voor ieder wat wils. De deuren van de brasserie zijn tussen 11.30uur en 16.00uur geopend voor een High Tea. Op een warme, zonnige dag zorgen we voor een mooie tafel in onze binnentuin.

€ 25,- p.p. minimaal 2 personen.
Plaats uw reservering minimaal 48 uur van te voren zodat wij de tijd hebben voor een optimale voorbereiding.

Reserveer

High Wine

Een High Wine waar je u tegen zegt. Ga zitten, geniet en start met een glas bubbels en 3 speciaal geselecteerde opeenvolgende wijnen. Elke wijn wordt geserveerd met een ronde hartige gerechtjes uit eigen keuken. De laatste ronde, hebben jullie de keuze uit een zoete afsluiting of een kaasassortiment. De High Wine serveren wij tussen 15.30uur en 18.00uur in de (volledig nieuwe) Brasserie. Is het een warme zonnige dag? Dan verwelkomen we jullie graag in de binnentuin. 

€ 38,50 p.p. minimaal 4 personen
Plaats uw reservering minimaal 48 uur van te voren zodat wij de tijd hebben voor een optimale voorbereiding.

Reserveer
Vrouwen met wijn in Brasserie Merlijn

Impressie

From The Kitchen
Vissoep gerecht Merlijn
Hamburger bij Merlijn
Magic Box bij Merlijn
Tafelsetting Brasserie Merlijn